Vlaaipost door heel Nederland?!

Vlaaipost door heel Nederland

Vlaaipost door heel Nederland?!

Wat is Vlaaipost? Komen de vlaaitjes heel aan? Bezorgen jullie door heel Nederland? Gaat de vlaai door de brievenbus? Deze vragen komen bij heel veel mensen in hun hoofd op. Maar wat is vlaaipost nu eigenlijk? Dit vertellen wij u in deze blog. 

Vlaaipost is een concept vanuit Arcener Bakhuys. In deze bakkerij worden diverse vlaaitjes vers gebakken die vervolgens per zes verpakt worden in een leuk doosje die speciaal voor de vlaaitjes is gemaakt. In dit doosje komt een leuke boodschap te staan die u geheel kunt personaliseren. Als u een bestelling plaatst, worden deze vlaaitjes de volgende dag in de avond bij de juiste persoon vers bezorgd en niet te vergeten, door heel Nederland. Ja, u hoort het goed! Door heel Nederland. Onze pakketdienst brengt de vlaaitjes naar Groningen, Friesland, Noord- Holland, Zuid- Holland, Drenthe, Overijssel, Brabant, Zeeland, Limburg, Utrecht en Gelderland. Oftewel… door heel Nederland! 

Maar waarvoor zijn de vlaaitjes nu bedoeld? Voor iedere gelegenheid kunnen de vlaaitjes worden gebruikt. Denk aan een trouwerij, jubileum, geboorte, als iemand geslaagd is, ziekte of zomaar. Op deze manier worden mensen in het zonnetje gezet en kunnen ze genieten van hun ultieme verwenmomentje met de lekkerste vlaaitjes die ook nog eens per post zijn bezorgd. 

Hoe bestel ik deze vlaaitjes? Ga naar www.vlaaipost.nl en ga naar de pagina ‘bestellen’. Klik hier op uw favoriete pakketje en voeg het toe aan uw winkelmand. Vul vervolgens uw gegevens in en klik op ‘bestelling plaatsen’. Voordat u het weet, bent u aan het genieten van onze heerlijke vlaaitjes!

Ps. Vergeet niet uw verwenmomentje te delen op uw social media en tag @Vlaaipost. Zo kunnen wij ook een beetje meegenieten!

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *