Het originele kraamcadeau

Het originele kraamcadeau

Wat geef je iemand cadeau bij de geboorte van een baby? Een rammelaar? Een speen? Een knuffel? Nee! Voor een origineel gepersonaliseerd kraamcadeau moet je bij Vlaaipost zijn. Met een gepersonaliseerd kaartje + zes overheerlijke verse vlaaitjes, kun je iemand natuurlijk niet blijer maken.

Om het pakketje nog origineler te maken, heeft Vlaaipost een aantal leuke ideeën bedacht. Zo kun je het pakketje geheel personaliseren met een naam, geboortegegevens en een persoonlijke boodschap. Bij de geboortegegevens moet je denken aan het gewicht, tijd en de datum van het jongetje of meisje. Dit is natuurlijk optioneel. Daarnaast is de belangrijkste vraag ‘worden deze vlaaitjes door heel Nederland bezorgd?’ Ja, deze vlaaitjes worden ook voor een geboorte door heel Nederland bezorgd. Dus wacht niet te lang en bestel dit té schattige kraamcadeau snel!

Hoe bestel ik deze vlaaitjes?

Stap 1  Ga naar www.vlaaipost.nl

Stap 2  Klik op bestellen en kies jouw favoriete pakketje 

Stap 3  Geef aan of het een jongetje of meisje is

Stap 4  Vul hier de naam van het kindje en geboortegegevens toe

Stap 4  Vul jouw persoonlijke boodschap in 

Stap 5  Klik op bestellen 

Stap 6  Verras de kers verse ouders met een super leuk kraamcadeau! Enjoy.

Mail naar info@vlaaipost.nl voor meer informatie.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *