FAQ

FAQ

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben de meest voorkomende vragen al voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar info@vlaaipost.nl

Producten

In het doosje zit een extra kaartje met een THT (ten minste houdbaar tot) -datum. Wij garanderen dat de producten goed zijn tot tenminste deze datum. De gebakjes zijn op de dag van verzenden nog 3 dagen houdbaar. Waarschijnlijk kan de gelukkige ontvanger toch niet zo lang wachten. Dus dat wordt alles snel opeten…

Het pakketje is een grote verrassing voor de ontvanger en is dus een cadeautje door de brievenbus. De ontvanger krijgt een leuk doosje met een grote sticker. Zodra de ontvanger het doosje opent ziet deze uw persoonlijke tekst aan de binnenkant en natuurlijk het door uw uitgekozen lekkers. Het lekkers zit verpakt in vetvrij papier zodat het lang goed blijft. Verder zit er ook een kaartje bij met de houdbaarheidsdatum en onze contactgegevens.

Zending

Ja, de vlaaitjes worden bezorgd per post door heel Nederland. In Limburg, Brabant, Zeeland, Gelderland, Flevoland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, Friesland, Drenthe, Groningen en Overijssel worden de vlaaitjes vers bezorgd. Ook hoef je er niet voor thuis te blijven, want de doosjes passen door de brievenbus!

Wij hebben alle producten zonder verzendkosten toegevoegd. De verzendkosten bedragen €6,70.

1 pakket €6,70
2 pakketten of meer €8,65

Het bedrag is hoger dan een normaal brievenbus pakketje, dit omdat wij met same day delivery werken. Zodat je altijd verse vlaaitjes krijgt.

We leveren onze vlaaitje met onze partner Shiplee (Red je pakketje). Shiplee is de meeste betrouwbare same day delivery courier van Nederland. Zodra we je bestelling ontvangen hebben en deze verwerkt is wordt je pakket in de ochtend van de leverdag opgehaald voor 12 uur door Shiplee voor aflevering tussen 1700-2200. Shiplee maakt gebruikt van een duidelijk platform en zodra je pakket bij hun gesorteerd is ontvang je via mail een tijdsindicatie met live tracking over de verwachte levertijd van je pakket. Mocht er iets zijn met je pakket, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Shiplee of Red je pakketje.

Besteld voor 18:00 uur op: Verzonden: Bezorgd:
Maandag Dinsdag Dinsdag avond (kan ook komen op woensdag)
Dinsdag Woensdag Woensdag avond (kan ook komen op donderdag)
Woensdag Donderdag Donderdag avond (kan ook komen op vrijdag)
Donderdag Vrijdag Vrijdag avond(kan ook komen op zaterdag)
Vrijdag Zaterdag Zaterdag avond (kan ook komen op maandag)
Zaterdag en zondag Dinsdag Dinsdag (kan ook komen op woensdag)

Wij verpakken 6 Limburgse vlaaitjes in een leuk brievenbus doosje. Deze worden in een interieurtje gezet zodat ze niet meer kunnen schuiven.
Ze komen door de brievenbus dus u hoeft niet thuis te zijn om het pakketje te ontvangen.

Het is natuurlijk wel van belang dat de brievenbus groot genoeg is. Helaas is dit bij oude deuren en brievenbussen in de muur soms niet het geval. Dit kan wel wat vertraging opleveren in de bezorging. Het ligt dan aan VanavondBezorgd.nl  wat er mee gaat gebeuren. Eerst wordt er natuurlijk aangebeld, maar anders wordt het bij de buren afgegeven of een andere dag aangeboden.

Ja, dit is zeker mogelijk! Stuur een mail naar info@vlaaipost.nl en dan nemen wij contact met u op. In onze winkel hebben wij ook alle vlaaien in het groot dus kom gerust langs. Schans 2 5944 AG Arcen.

Op het moment dat uw bevestigingsmail is binnengekomen, kunnen wij aan de slag. Alle vlaaitjes worden vers voor u gebakken en worden een dag na uw bestelling verzonden. Op werkdagen voor 18:00 besteld = de dag erna verzonden.

De tekst wordt op onze kaartjes geprint en de adreslabels worden verwerkt.

Wanneer uw pakketje klaar is voor verzending melden wij het pakket aan bij Shiplee. Wij zijn afhankelijk van Shiplee, door covid-19 kan het zo zijn dat pakketten later worden geleverd i.v.m. de drukte bij de postbezorgers. Houd er dus rekening mee dat het een dag later aan kan komen.

Kaartje

Tijdens het bestellen kunt u een persoonlijke tekst toevoegen. Is dit niet gelukt stuur dan een mailtje naar info@vlaaipost.nl zodat we deze nog toe kunnen voegen voor u.

Klacht/retour

Al onze producten worden met liefde voor u gemaakt. Natuurlijk hopen wij niet dat deze door omstandigheden verkeerd bij u worden geleverd. Het kan altijd voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent over uw bestelling of dat er iets is misgegaan met de bezorging. Neem daarom vooral contact met ons op via info@vlaaipost.nl, dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing.

De producten van vlaaipost hebben een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is definitief na succesvolle betaling.