Verzendinfo

Verzendinformatie

De lekkerste vlaaitjes door de brievenbus. Dat klinkt best spannend vindt u niet? Wat komt er tegenwoordig wel niet allemaal door de brievenbus? Bovendien heb ik de juiste voorzorgsmaatregelen getroffen die ervoor zorgen dat uw lekkere producten ook in perfecte staat kunnen worden gegeten!

Alle vlaaitjes worden vers gebakken. Wanneer ze helemaal zijn afgekoeld, worden ze ingepakt en gaan ze met vanavondbezorgd mee, die same day delivery hanteren.  s’morgens pakken wij ze voor u in en s’avonds worden ze geleverd.

Zo houden we ze zo vers mogelijk. Houdt u er daarnaast rekening mee dat we geen grip hebben op de eventuele drukte van de postbezorgers?

Bezorgschema in Nederland:

LET OP:  Alle bestellingen worden tussen 18:00 – 22:30 uur geleverd.

Besteld voor 17:30 uur Verzonden: Bezorgd :
Maandag Dinsdag Dinsdag
Dinsdag Woensdag Woensdag
Woensdag Donderdag Donderdag
Donderdag Vrijdag Vrijdag
Vrijdag Dinsdag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag Dinsdag
Zondag Dinsdag Dinsdag

Helaas worden de vlaatjes nog niet in het weekend bezorgd.

De vlaaitjes worden speciaal voor uw bestelling gebakken.

De bezorgtijd is afhankelijk van de tijd waarop de postbode de brievenbuspost bezorgt in een wijk.

Let op de viervoeters
De producten die op de deurmat liggen zijn eetbaar. Neusjes van onze viervoeters ruiken dit ook… Dus wanneer u weet dat degene waar u het naar toestuurt een huisdier heeft, waarschuw hem of haar dan even dat het pakketje via de brievenbus wordt bezorgd. De verrassing is dan misschien iéts minder groot, maar dat mag de pret niet drukken!

Bijzondere bestellingen
Wilt u de vlaaitjes versturen aan iemand in een school, ziekenhuis of andere grote instelling? Informeer dan van tevoren naar de juiste adressering, vraag of brievenbusdoosjes gewoonlijk goed worden ontvangen en of de interne post de ontvangst van dit cadeautje kan doen vertragen.